• Console
  • Steam

Hoe wissel ik mijn consolegebruikersprofiel als ik Disney Infinity 2.0 speel?

posted on 2015/03/25

Een consolegebruikersprofiel is een offline account waar opgeslagen gamedata bewaard worden op de harde schijf.

Ga als volgt te werk als je Disney Infinity 2.0 speelt en van gebruikersprofiel wilt wisselen op je console. Van gebruikersprofiel wisselen kan handig zijn als je de eigendomsrechten deelt van een spelfiguur.

Avengers Spider-Man

PlayStation PlayStation 3

Na het aanzetten van je PlayStation 3 moet je een gebruikersprofiel kiezen voordat je naar het PlayStation 3-menu gaat (dit noemen we ook wel het XMB™-menu). Dit scherm zie je niet, als je automatisch aanmelden voor een profiel hebt ingesteld.

Automatisch aanmelden stel je in door op een gebruiker op de driehoek-toets te drukken en Aan of Uit te kiezen.

Een ander PlayStation 3-gebruikersprofiel:

1. Ga in het XMB™-menu naar links (de kolom Gebruikers) of kies Inloggen.
2. Selecteer met de X-toets een gebruiker in de lijst.

PlayStation PlayStation 4

Na het aanzetten van je PlayStation 4 moet je een gebruikersprofiel kiezen. Je kunt als gast spelen, maar als je je afmeldt worden je opgeslagen gegevens verwijderd. Op de PlayStation 4 zijn gebruikersprofielen gekoppeld aan de gebruikte controllers.

Maximaal 4 spelers kunnen tegelijkertijd aangemeld zijn bij het PlayStation 4-systeem. Wanneer meerdere spelers aangemeld zijn en een speler drukt op de PS-toets op de controller, dan gaat iedereen naar het beginscherm.

In het hoofdmenu wisselen naar een ander PlayStation 4-gebruikersprofiel:

1. Druk in het hoofdmenu op toets omhoog en ga naar de optie Stroom.
2. Selecteer Uitloggen bij PS4 en druk op de X-toets.
3. Je komt in het scherm Account selecteren. Het is mogelijk dat je de controller opnieuw moet synchroniseren; druk hiervoor op de PS-toets.
4. Hier kun je een nieuw gebruikersprofiel selecteren of aanmaken.

In Disney Infinity 2.0 wisselen naar een ander PlayStation 4-gebruikersprofiel:

1. Houd de PS-toets op de controller ingedrukt.
2. Selecteer Overschakelen naar andere gebruiker.
3. Hier kun je een nieuw gebruikersprofiel selecteren of aanmaken

Xbox Xbox 360

Druk na het aanzetten van de Xbox 360 op de Xbox-knop op de controller om je aan te melden bij een gebruikersprofiel. Scrol omlaag om je aan te melden of druk op X op de controller.

In het Xbox 360 Dashboard wisselen naar een ander gebruikersprofiel:

1. Ga naar Social.
2. Selecteer Sign In or Out.
2. Selecteer een profiel om je mee aan te melden.

In Disney Infinity 2.0 wisselen naar een ander gebruikersprofiel:

1. Druk op de Guide-knop.
2. Selecteer de X-knop om je af te melden bij je huidige profiel.
3. Selecteer een profiel om je mee aan te melden.

Xbox Xbox One

Na het aanzetten van de Xbox One kun je je in het Dashboard aanmelden bij een gebruikersprofiel. Selecteer bovenin het scherm Sign in en kies een profiel.

Met de Menuknop wisselen naar een ander gebruikersprofiel:

1. Druk in het beginscherm van de Xbox One op de Menuknop op je controller.
2. Selecteer Switch profile.
3. Selecteer het profiel dat je wilt gebruiken.

Met het aanmeldgebied wisselen naar een ander gebruikersprofiel:

1. Ga naar het aanmeldgebied in de linkerbovenhoek.
2. Selecteer je huidige profiel en gamerafbeelding.
3. Selecteer het profiel dat je wilt gebruiken.

In Disney Infinity 2.0 wisselen naar een ander gebruikersprofiel:

1. Druk op de Xbox-knop op de controller
2. Ga naar het aanmeldgebied in de linkerbovenhoek.
3. Selecteer je huidige profiel en gamerafbeelding.
4. Selecteer het profiel dat je wilt gebruiken.

Nintendo Wii U

Nadat je de Wii U aangezet hebt, moet je een Mii-personage selecteren voordat je in het Wii U-menu komt. Dit is je gebruikersprofiel.

Om je Mii-gebruiker te wijzigen, sluit je eerst Disney Infinity 2.0 af en ga je terug naar het Wii U-hoofdmenu.

In het Wii U-hoofdmenu:

1. Selecteer je Mii-personage in je linkerbovenhoek.
2. Selecteer Andere gebruiker kiezen.
3. Selecteer een ander Mii-personage.