• Android (Google Play)
  • iOS

Hoe maak ik een selfie in de STAR WARS™-app?

posted on 2015/07/08

Plaats jezelf in het Star Wars-universum door een selfie te maken in de STAR WARS™-app.

STAR WARS App - Selfie

Pas je selfie aan met verschillende Star Wars-kostuums, -personages en -achtergronden.

STAR WARS App - Selfie

• Tik op het 'voorgrond personage'-pictogram om door kostuums voor je selfie te bladeren
  • Tik op het 'achtergrond personage'-pictogram om te kiezen uit verschillende personages om aan de scene toe te voegen
  • Tik op het lichtzwaardpictogram om de kleur ervan te veranderen (alleen bij Jedi en Sith)
  • Tik op het landschappictogram om als achtergrond te kiezen uit diverse Star Wars-locaties
  • Tik op het 'personage positie'-pictogram (pijltjes) om de positie van je personage te veranderen

Wanneer de compositie naar wens is, moet je op het camerapictogram tikken om je selfie te maken. Wanneer je je selfie hebt gemaakt, kun je deze downloaden of opslaan op je apparaat, delen of wissen en een nieuwe maken.