• Android (Google Play)
  • iOS

Hoe ontgrendel ik de Augmented Reality-ervaring?

posted on 2015/07/28

De Augmented Reality-functie van de Star Wars-app is een hulpmiddel voor allerlei geweldige ervaringen, zoals het tot leven brengen van 3D-personages. Ben je er klaar voor?
Het werkt als volg:
  • Open de Star Wars-app.
  • Tik op het dashboard op de Augmented Reality-knop.
  • Richt de camera van je apparaat op een van de posters die onderaan het scherm worden weergegeven:

STAR WARS App - AR Poster Image

• Als je deze posters niet kunt vinden, kun je ze downloaden op je apparaat of naar jezelf e-mailen, en vervolgens uitprinten of weergeven op een tweede scherm. (als je deze pagina bekijkt op je mobiele apparaat, kun je hem opnieuw openen op een pc, een ander mobiel apparaat enz.)

STAR WARS - Augmented Reality poster STAR WARS: The Force Awakens poster

• Er verschijnt een scherm met 3 personages: een First Order Stormtrooper, BB-8 en een Flametrooper uit Star Wars™ The Force Awakens™.
  • Tik op het personage dat je wilt selecteren.
  • Als het personage eenmaal op het scherm verschijnt, kun je op 1, 2 of 3 tikken om verschillende animaties te kiezen.
  • Gebruik de pijltjes links/rechts om door de personages te bladeren.

AR Storm Trooper AR Flame Trooper AR BB-8

• Tik op de knop Afspelen om de animatie met geluid af te spelen.
  • Tik op de cameraknop om een foto te maken. Om de flitser van de camera aan te zetten, tik je op het bliksemschichtpictogram rechtsboven.
  • Tik en houd de videocameraknop vast om een animatie van het personage op te nemen met geluid. Let op: video-opname is alleen mogelijk voor iOS. Wees creatief! Probeer iets te doen met het personage. Laat de knop los om de opname te stoppen.
  • Wissel met de personageknop tussen normaal en Hologram.
  • Zodra je je foto of video genomen hebt, zie je drie knoppen: wissen, opslaan op je apparaat of delen.
Veel plezier met de functie Augmented Reality van de Star Wars-app en vertel iedereen wat je geleerd hebt: deel je foto's en video's via #StarWarsApp!