• Console
  • Steam

Internetverbinding vereist

posted on 2015/12/17

Om in nieuwe werelden boordevol eindeloze avonturen te spelen met Disney Infinity 3.0, moet je een game-update downloaden. Hiervoor is een internetverbinding vereist.

Raadpleeg voor aanwijzingen over hoe je je console verbindt met het internet de handleiding van je console of klik op de link voor je console hieronder.

1. Zodra je console AAN staat en verbinding heeft met het internet, plaats je de Disney Infinity 3.0 game disc.
2. Terwijl de game geladen wordt, kan je mogelijk gevraagd worden een update te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie op te starten
3. Zodra de update voltooid is, start de game op en kun je Disney Infinity 3.0 spelen!