Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Lichtzwaardcombinatie-aanvallen

posted on 2015/08/27


Star Wars™-personages met een lichtzwaard™ in Disney Infinity 3.0 kunnen het grootste deel van de volgende lichtzwaardcombinatie-aanvallen uitvoeren:
 
Combinatie-aanval - Druk herhaaldelijk op de aanvalsknop om een combinatie-aanval uit te voeren.

Lancering - Houd op de grond de aanvalsknop ingedrukt om de verdediging van een tegenstander te doorbreken en jezelf en de tegenstander de lucht in te lanceren.

Luchtcombinatie - Als je in de lucht herhaaldelijk op de aanvalsknop tikt, voer je een combinatie uit die de tegenstander wegslaat.

Luchtsmak - Als je de aanvalsknop in de lucht ingedrukt houdt, deel je een luchtsmak uit die een doelwit in de lucht samen met de speler naar de grond brengt, terwijl tegelijkertijd vijanden op de grond in de buurt uitgeschakeld worden.

Luchtaanval - Wacht in de lucht even voor je de derde keer op de aanvalsknop tikt om de vijand hoog te houden en hem in de lucht te blijven aanvallen.

Verdediging doorbreken 1 - Wacht even voor je de tweede keer op de aanvalsknop tikt om een blokdoorbrekende combinatie te beginnen tegen één vijand.

Verdediging doorbreken 2 - Wacht even voor je de tweede keer op de aanvalsknop tikt om een blokdoorbrekende combinatie te beginnen die meerdere klappen uitdeelt aan één vijand.
 


De volgende Star Wars™-personages hebben hun eigen unieke lichtzwaard™-combinatieaanvallen:
 
Obi-Wan Kenobi:  Erop of eronder - Druk op de rechter schouderknop en tik op de aanvalsknop voor een krachtige sprongaanval die twee keer treft.

Yoda: Klein maar snel - Sprint naar een tegenstander, druk op de rechter schouderknop en tik herhaaldelijk op de aanvalsknop om meerdere keren vanuit verschillende hoeken toe te slaan.

Anakin: Anakins woede - Druk herhaaldelijk op de aanvalsknop voor een reeks snelle lichtzwaardaanvallen tijdens een Force-sprint.

Ahsoka: Draaiende verlossing - Druk herhaaldelijk op de aanvalsknop om een draaiaanval met je lichtzwaard uit te voeren tijdens een sprint. Druk op de rechter schouderknop om te sprinten.

Darth Maul: Darth-sprintaanval - Druk op de rechter schouderknop en tik op de aanvalsknop terwijl je naar je tegenstanders sprint en verjaag ze met een krachtige houw met je lichtzwaard.

Was dit artikel nuttig?


Nog steeds op zoek naar het juiste antwoord?

Contacteer ons