• Console
  • Steam

PlayStation 4 - Opgeslagen data wissen

posted on 2015/08/31

Als je een harde reset hebt geprobeerd op je PlayStation 4 en nog steeds problemen ervaart bij het laden, kun je proberen je opgeslagen data te wissen. Door opgeslagen data te wissen, wis je je huidige spelvoortgang. Dit kan nodig zijn om de problemen bij het laden te verhelpen. Nadat je alle gerelateerde spelbestanden hebt gewist, begin je de game helemaal opnieuw.

Volg de instructies hieronder om je opgeslagen data van Disney Infinity 3.0 te wissen:

1. Open het menu en klik op Instellingen.
2. Scrol naar Applicatie/Opgeslagen data beheren.
3. Kies Disney Infinity en selecteer het juiste bestand.
4. Selecteer Verwijderen.