Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Sidekicks: landbouw en voeren

posted on 2015/08/27


Nadat je de uitleg 'Planten planten' hebt voltooid, kunnen je sidekicks gewassen planten en oogsten voor voedsel.

Om te beginnen ga je vanuit de Toy Box Hub naar de sidekickpoort (groen). Loop over het stenen pad naar de gloeiende groene poort. Selecteer 'Planten planten' om naar de Toy Box Boerderij te gaan.


Landbouw
Je moet je sidekick uitrusten met landbouwgereedschap om gewassen te kunnen planten. Ga naar de outfitter en open het submenu Uitrusting. Ga naar de categorie 'Gereedschap en Wapens'; scrol verder en selecteer de schoffel. Verlaat de outfitter en ga naar een akker die je bezit. Selecteer 'Grond bewerken' om je sidekick gewassen te laten planten. De gewassen hebben tijd nodig om te groeien. Je kunt ook meerdere sidekicks tegelijk de grond laten bewerken. Als je je sidekicks aan het werk hebt gezet, kun je naar de Toy Box Hub gaan en later terugkeren om te zien wat ze hebben geteeld.

Naast voedsel zullen er ook bloemen en onkruid groeien. Bloemen geven je vonken, onkruid is irritant en moet verwijderd worden. Je kunt onkruid verwijderen door het aan te vallen.

Sommige gewassen leveren speciale voorwerpen op, zoals een boerderijhoed of een geavanceerde schoffel. Als je je sidekick uitrust met een boerderijhoed, zal hij bepaalde soorten voedsel verbouwen. Een tomaten-boerderijhoed levert bijvoorbeeld meer tomaten op. Geavanceerde schoffels helpen je meer voedsel te planten.

Als je meer ruimte nodig hebt om gewassen te verbouwen, kun je altijd meer akkers kopen. Ga in het midden van een lege akker staan om hem te kopen.


Voeren
Sidekicks moeten verzorgd en gevoerd worden; als ze honger hebben, laten ze dat meestal weten met een pop-up-bericht. Om je sidekick eten te geven, ga je naar het submenu Eten. Scrol naar het eten dat je aan je sidekick wilt geven en selecteer het. Door sidekicks eten te geven, verhoog je hun vaardigheidsniveau en stil je hun honger. Tomaten verbeteren bijvoorbeeld hun vaardigheidsniveau voor Aanval.

Hieronder zie je een gedeeltelijke lijst van de gewassen die je kunt verbouwen en de vaardigheden die ermee verbeterd worden

    Mais – Energie
    Kegelsnoep - Energie
    Wortels – Geluk
    Pizza - Geluk
    Zonnebloempit – Gereedschap
    Churro - Gereedschap
    Dagoberts chocolademunt - Energie en geluk
    Lolly - Gezondheid en gereedschap
    Sla – Gezondheid
    Groene gelei - Hartje
    Tomaat - Aanval
    Suikerspin - Aanval

OPMERKING: je kunt eten ook vinden in kisten en dozen in Toy Box-levels.


 

Was dit artikel nuttig?


Nog steeds op zoek naar het juiste antwoord?

Contacteer ons