• Android (Google Play)
  • iOS

Tips – STAR WARS-app

posted on 2015/12/04

Volg onderstaande tips op om je ervaring met de Star Wars-app te verbeteren:

• Zorg dat je een krachtige Wi-Fi-verbinding of onbeperkt mobiel datagebruik hebt; voor functies als Augmented Reality, Force Trainer en Jakku Spy moeten grote bestanden gedownload worden. We raden ten zeerste een Wi-Fi-verbinding aan.
  • Als je problemen hebt met het afsluiten van Jakku Spy nadat een video afgespeeld is in de Google Cardboard- of Magisch venster-modus, moet je naar de knop VR verlaten kijken.
Shift gaze to Exit VR in Google Cardboard
  • Als je problemen hebt met het afsluiten van Jakku Spy in de Magisch venster-modus, kijk dan naar een kleine witte punt in het midden van je scherm. Draai je apparaat naar rechts om de punt op VR verlaten te plaatsen. Voordat er afgesloten wordt, wordt de punt wit.
Turn your device so white dot moves over to Exit VR. Move white dot over to right to exit Jakku Spy mode.
  • Na het opstarten van Jakku Spy en het kalibreren van je Google Cardboard op een iOS-apparaat, kom je in een lus terecht als je op Doorgaan tikt. Dit probleem los je op door linksboven op je scherm Terug te kiezen.
Select Back to proceed to Jakku Spy feature after calibrating your Google Cardboard.