Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Wat is Toy Box Takeover?

posted on 2015/08/27


Toy Box Takeover is een op zichzelf staande Disney Infinity Toy Box Expansion Game die gespeeld kan worden met al je Disney Infinity-spelfiguren, inclusief 1.0- en 2.0-personages. Je kunt missies spelen met andere spelers in de multiplayerstand; met z'n tweeën in lokale coöp, of online met z'n vieren.

Om te spelen heb je alleen het volgende nodig:
  • Toy Box Takeover Expansion Game Piece
  • Disney Infinity 3.0: Play Without Limits-gamedisk
  • Disney Infinity Basis
  • Een of meer willekeurige Disney Infinity-spelfiguren, van Buzz Lightyear en Iron Man tot Darth Vader.

In dit avontuur landt Syndroom in de Toy Box en steelt hij de Infinity-toverstokken van Mickey en Merlijn. Hij begint elementen en vijanden uit de verschillende werelden van het Infinity-universum met elkaar te mengen, waaronder Star Wars™, Marvel, Disney en Disney•Pixar, om een nieuwe uitdaging te creëren.

Neem het op tegen hordes vijanden en vecht samen met je sidekick door de levels. Je sidekick kan helpen met vechten of je genezen. Je kunt de eigenschappen en uitrusting van je sidekick verbeteren met de outfitter in de veilige zone van Toy Box Takeover of via het pauzemenu. Een goed uitgeruste sidekick kan veel voor je betekenen.

Wanneer Syndroom zijn Heldenvernietiger-level onthult, ontstaat er een nieuwe, vernietigende kracht. De Leegte is een donkere, elektrische wolk die niet te stoppen en onverslaanbaar is. Vermijd hem hoe dan ook; als de Leegte je aanraakt, is je personage onmiddellijk verslagen.

Zorg dat je alle buitkisten en speelgoedcapsules controleert op speciale voorwerpen en voedsel voor je sidekick. Misschien kom je nog meer sidekicks tegen om toe te voegen aan je team!

 

Was dit artikel nuttig?


Nog steeds op zoek naar het juiste antwoord?

Contacteer ons