Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Do characters have different combos/abilities inside of Marvel Battlegrounds?

posted on 2016/03/15


Combinatie van drie acties

Elk personage heeft een combinatie van 3 acties als primaire aanval. Na een geslaagde treffer, slaat de combinatie van elk personage de tegenstander achteruit (zie ook Terugklap hierna). Een voltreffer met de derde actie van de combinatie levert paarse vonken op.

Terugklap

De terugklap die aan het eind van de combinatie met 3 acties geactiveerd wordt, slaat het doelwit achteruit.

Krachtaanval

Druk de aanvalsknop in om een krachtaanval uit te voeren. Krachtaanvallen hebben speciale eigenschappen of kunnen extra schade aanrichten. Iron Mans krachtaanval is een straalaanval met de Arc-reactor in zijn borstkas. Captain America's krachtaanval is een schildaanval die de tegenstander terugdrijft.

Opkomende aanval

Een opkomende aanval voer je uit door op de aanvalsknop te drukken als je overeind komt nadat je tegen de grond gegaan bent door een aanval. Tegen Opkomende aanvallen kun je niets doen, maar ze zijn strafbaar bij een blokkade.

Luchtaanval

Elk personage heeft een andere luchtaanval. Je hebt het dan over dingen als gronddreunen, luchtstootcombinaties en raketten afschieten vanuit de lucht. Tik en val aan om nog meer schade aan te richten.

Grijpen

Elk personage kan iets of iemand grijpen. Tik op de X-knop om een blok te doorbreken zonder de aanvallende speler aan te raken. Bij een voltreffer wordt er een grijpworp uitgevoerd, waarmee het personage door de arena gegooid wordt.

Blokkeren

Elk personage kan blokkeren als de verdedigingsknop ingedrukt gehouden wordt. Daarmee wordt alle afstands- en mêleeschade afgeweerd die niet als "niet te blokken" gekenmerkt is, waardoor het personage geen schade oploopt. Blokkeren kun je ook gebruiken om een combinatie-aanval met drie acties te doorstaan om daarna de aanvaller tijdens de herstelperiode af te straffen.

Afwerende tegenaanval

Elk personage kan een tegenaanval uitvoeren door vlak voor het treffen een aanval te blokken. Een tegenaanval wordt automatisch tegen het aanvallende personage gericht en voert een krachtige terugklapaanval uit.

Ilmahyökkäys

Kullakin hahmolla on oma ilmahyökkäyksensä, ja niihin kuuluu liikkeitä, kuten maatallaus, ilmalyöntiyhdistelmät ja projektiilien ampuminen ilmassa. Napauta ja lataa aiheuttaaksesi enemmän vahinkoa.

Tartunta

Kaikki hahmot voivat tarttua. Napauta X-painiketta ohittaaksesi torjunnan joutumatta kosketuksiin hyökkäävään pelaajan kanssa. Kun hahmo tarttuu onnistuneesti vastustajaan, hän heittää vastustajan areenan halki.

Torjunta

Kaikki hahmot voivat torjua pitämällä puolustuspainiketta painettuna. Tämä torjuu kaikki torjuttavissa olevat pitkän kantaman ja lähitaisteluhyökkäykset ja estää kaiken vahingon. Torjuntaa voi käyttää myös hahmojen kolmen iskun yhdistelmää vastaan, jolloin hyökkääjää voi rangaista liikkeestä palautumisen aikana.

Vastahyökkäys

Kaikki hahmot voivat tehdä vastahyökkäyksen torjumalla hyökkäyksen juuri ennen sen osumista. Vastahyökkäys iskee automaattisesti hyökkäävää hahmoa, joka lentää iskun voimasta taaksepäin.

Ontwijken

Elk personage kan in vier richtingen ontwijken door de verdedigingsknop in te drukken tijdens het bewegen. Door te ontwijken wordt een personage tijdelijk onkwetsbaar.

Springen

Elk personage kan springen door op de springknop te tikken.

Supersprong/Vliegen

Door staand op de grond de A-knop ingedrukt te houden, kunnen bepaalde personages een supersprong maken of zweven. Als een personage niet kan superspringen of zweven, voert het een gewone sprong uit.

In de lucht/Webzwaaien

Bij sommige personages kun je in de lucht de A-knop ingedrukt houden om een speciale sprong uit te voeren. Thor kan bijvoorbeeld boven het slagveld zweven terwijl Spider-Man aan een weblijn naar een ander gebied kan zwaaien.

Snel herstellen

Elk personage kan in de lucht direct herstellen door de springknop in te drukken na een voltreffer.

Alternatieve aanval

Alternatieve aanvallen voer je met de rechter-trigger uit. Over het algemeen zijn dit afstandsaanvallen.  Alternatieve aanvallen zijn met name geschikt om een doelwit uit de lucht te halen, omdat personages niet kunnen blokken als ze in de lucht zijn.

Opgeladen alternatieve aanval

Bepaalde personages hebben een opgeladen versie (knop ingedrukt houden) van hun alternatieve aanval die extra eigenschappen heeft. Zo kan Captain America zijn schildworp de tegenstander laten verdoven bij een voltreffer.

Speciale aanval

Zodra de speciale meter van een personage volledig opgeladen is, kun je met RB hun speciale aanval uitvoeren. Speciale aanvallen richten heel veel schade aan, maar maken de speciale meter wel helemaal leeg. Speciale aanvallen worden meestal op de grond uitgevoerd, maar sommige personages hebben speciale aanvallen die ze in de lucht kunnen uitvoeren.

Was dit artikel nuttig?


Nog steeds op zoek naar het juiste antwoord?

Contacteer ons