• PC
  • Steam

Wat zijn de minimale systeemeisen voor het spelen van Disney Infinity 3.0 op een PC?

posted on 2015/10/29

Als je PC of Windows-apparaat voldoet aan de volgende eisen, zou je Disney Infinity 3.0 Edition zonder problemen moeten kunnen spelen:

• Microsoft® Windows® 7/8/8.1/10
  • 2,20 GHz Dual-Core CPU
  • 2 GB RAM
  • Videokaart - Nvidia GeForce 8800 GT 1GB of Radeon HD 4650 1GB of beter
  • Met geïntegreerde graphics - Intel HD Graphics 4400 met 3GB gedeeld grafisch geheugen
  • DirectX 11.0 met DirectX 10.0-functionaliteit
  • Geluid - Doelspecificatie 5.1
  • Resolutie - Minimaal: 1280x720 (720p in 16:9), maximaal: 3840x2160 (4K in 16:9)