Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Wat is een sidekick?

posted on 2015/08/27


Een sidekick is een inwoner die zich bij je aansluit in de Toy Box en Toy Box Takeover Expansion Game. Sidekicks helpen je met vijanden verslaan, bouwen, gewassen verbouwen en andere taken. Je kunt sidekicks als volgt ontgrendelen:
  • De sidekick-tutorials voltooien
  • Missies voltooien in Toy Box Takeover
  • Missies voltooien in INterieurs
  • Je kunt ze ook vinden in willekeurige gebieden rond de Toy Box en Toy Box Takeover Hubs.


Hoe doe ik mijn sidekick weg?

Ga naar de outfitter (of kies Sidekicks in het pauzemenu) en selecteer Uit wereld verwijderen

Sidekick-tutorial

  1. Sidekicks voor beginners: Word een echte sidekick-expert in deze snelcursus. Leer alle basisvaardigheden die je nodig hebt om van je sidekick een succes te maken; van het plaatsen van een sidekick in je wereld tot het uitrusten van je sidekick met gereedschap.
  2. Planten planten: Leer je sidekick hoe je planten kunt telen en oogsten op akkers. "Deze boerderij is helemaal van jou! Ga je gang, plant maar iets!" In de Toy Box Boerderij kun je voedsel verbouwen voor je sidekicks. Rust je sidekick uit met landbouwgereedschap om gewassen te planten. Ga naar de outfitter en open het submenu Uitrusting.
  3. Prachtig ontwerp: Leer van een van Disney's grootste modegoeroes hoe je je sidekicks de nodige gereedschappen geeft om de beste aanpassingen te maken in je Toy Box-werelden.
  4. Wonderbaarlijke schattenjacht: Loop door een doolhof met je sidekick terwijl je onderweg schatten verzamelt. Sidekick kunnen ontzettend behulpzaam zijn in een gevecht, maar soms zijn ze niet erg lenig. Hou je ogen open voor hindernissen in het doolhof en gooi ze eroverheen of draag ze naar de andere kant.

Was dit artikel nuttig?


Nog steeds op zoek naar het juiste antwoord?

Contacteer ons