• Console
  • Steam

Wat zit er in de Gold Edition van Disney Infinity?

posted on 2016/12/10

De Gold Edition van Disney Infinity, Disney Infinity 2.0 en Disney Infinity 3.0 zijn identiek met de PC en Steam-versies van het spel met uitzondering van een aantal functies:
  • Alle items in het spel die oorspronkelijk gekocht moesten worden, worden nu zonder extra kosten ontgrendeld.
  • Community-content en andere online functies zijn niet langer toegankelijk in het spel.

Als je Disney Infinity 2.0 en/of Disney Infinity 3.0 gespeeld hebt met de op zichzelf staande PC of Steam-versie, dan kun je vanaf nu tot 22 december 2016 je oude spelbestand naar de nieuwe geüpdatete Gold Version overzetten.

Klik voor meer informatie: Hoe zet ik mijn Steam-spelbestand over naar de nieuwe Gold Edition?