• Android (Google Play)
  • iOS

Wat is het Sound Board?

posted on 2015/07/08

Met het Sound Board kun je klassieke Star Wars-citaten en geluidseffecten vinden en afspelen...

STAR WARS App - Sound Board

Ga naar de Classic Quotes-sectie om te luisteren naar bekende citaten uit de originele trilogie en prequels.

Ga naar de Sound Effects-sectie om naar iconische geluidseffecten te luisteren.

Bewaar je favorieten
Houd je vinger op een geluid gedrukt en sleep het naar de Favorites-knop...

STAR WARS App - Touch, drag and drop

....om al je favoriete geluiden op één plaats te bewaren!

STAR WARS App - Favorites section