• Console
  • PC

Welke Disney Infinity spelfiguren zijn er momenteel beschikbaar voor Disney Infinity?

posted on 2015/01/09

Kijk op de personagepagina van Disney Infinity welke spelfiguren momenteel beschikbaar zijn voor Disney Infinity en Disney Infinity (editie 2.0)!

Infinity Figures

Zijn sommige spelfiguren en Power Discs schaarser dan andere?

Over het algemeen zijn de meeste personages in gelijke mate beschikbaar. Maar er zijn ook exclusieve Infinity spelfiguren die alleen verkrijgbaar zijn bij Toys R Us. Er zijn bepaalde Power Discs die niet overal te krijgen zijn.

Verlies ik al mijn voortgang als mijn spelfiguur kapotgaat?

Maak je geen zorgen, al je voortgang in de game blijft bewaard op je lokale apparaat!