• Console
  • Steam

Waarom kan ik op de Xbox One geen tweede speler toevoegen in Disney Infinity 2.0?

posted on 2015/04/06

Als je een tweede speler in Disney Infinity op de Xbox One toevoegt, moet je ervoor zorgen dat de tweede controller voor het tweede profiel gebruikt wordt. Je kunt niet gewoon een tweede speler aan een profiel toevoegen.

Ga als volgt te werk om een tweede profiel op de Xbox One aan te maken:

1. Klik op de balk linksboven in het Home-scherm. Indien er al iemand aangemeld is, is hier zijn of haar profielfoto te zien.
2. Selecteer Add new.
3. Meld je aan met je Microsoft-account (een e-mailadres eindigend op @hotmail.com of @outlook.com).
4. Volg de aanwijzingen op om je account in te stellen.

Lees Hoe voeg ik een tweede speler in Disney Infinity 2.0 toe? voor meer informatie over het spelen in een gesplitst scherm.