• Console
  • Steam

Waarom kan ik geen aankopen doen via het spel?

posted on 2016/07/29

Na 29 juli 2016 worden aankopen via de game uitgeschakeld in de PC-, Steam-, Apple TV-, iOS-, Android Google Play- en Amazon-versies van Disney Infinity. Aankopen die vóór 29 juli 2016 zijn gemaakt in de PC-, Steam- (Disney Infinity 2.0), iOS-, Android Google Play- en Amazon-versies kunnen gebruikt worden tot 30 september 2016. Aankopen die vóór 29 juli 2016 zijn gemaakt in de Apple TV-versie kunnen gebruikt worden tot 3 maart 2017. Je kunt nog tot 3 januari 2017 aankopen maken via de game vanuit de Windows Store voor de Windows 8/10-versies. Deze aankopen zijn nog te gebruiken tot 3 maart 2017.