• Console
  • Steam

Kan ik nog Toy Boxen downloaden via de sectie Community-content?

posted on 2016/07/29

Toy Boxen in Disney Infinity voor de Nintendo Wii U, PS3, PS4, PS Vita, Xbox 360, Xbox One, Windows 8/10 en Apple TV kunnen nog gedownload en gespeeld worden tot 3 maart 2017. Klik hier voor meer informatie over het downloaden van Toy Boxen:

http://help.disney.com/articles/nl_NL/FAQ/How-do-I-download-a-Disney-Toy-Box-in-Disney-Infinity-2-0?section=Disney-Infinity