Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Om Disney Infinity 3.0 Edition

posted on 2016/03/23


Uendelige muligheter venter i Disney Infinity 3.0! Disney Infinity slår seg sammen med STAR WARS™ og Disney*Pixars Innsiden Ut for å bringe deg to spennende og oppfinnsomme nye Play Set – og mer er på vei! Gjør deg klar til å bruke kraften og lyssabler i episke kamper med Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Obi-Wan Kenobi, Yoda og Darth Maul i STAR WARS™ Twilight of the Republic sitt Play set. Hjelp Glede, Sinne og resten av Rileys følelser med å overkomme sumpmonstre og andre skapninger i Fantasiland i Innsiden Ut fra Disney*Pixar sitt Play Set! Strekk fantasien din til det ytterste i Disney Infinity 3.0 sin Toy Box, inkludert spennende nye funksjoner som medhjelpere og gårdsdrift!

Twilight of the Republic gameplay Twilight of the Republic gameplay

Spillfunskjoner
 
  • To nye Play Set tilgjengelig på lanseringen –  STAR WARS™ Twilight of the Republic og Disney*Pixar Innsiden Ut!
  • Nye figurer, inkludert Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Joy, Anger og mer!
  • Helt nye funksjoner i Toy Box, som medhjelpere, gårdsdrift, Disney Infinity El Capitan Theater, Flynn's Arcade og mer!

Opprinnelig utgivelsesdato: 30. agusut 2015

 
Xbox 360 Logo
Xbox One Logo
PS3 LogoPS4 LogoWii U Logo
Xbox 360
Xbox One
PlayStation 3PlayStation 4Wii U

MERK: Det er en del av Disney Mobile Support sine forskrifter å ikke hjelpe med problemløsing for våre apper på maskinvare som har blitt modifisert eller endret (f.eks. «rooted» eller «jailbroken») fra sine OEM-spesifikasjoner eller programvare som har blitt modifisert, flashet eller tilpasset utenfor kontrollerte programvareutgivelser fra utvikleren. Selv om enkelte av våre produkter kan fungere på endret maskinvare og programvare, men på grunn av det brede spekteret med endringer som kan bli gjort og de potensielle risikoene bak slike endringer, kan vi bare gi teknisk støtte til offisielt godkjente utgaver av enhetsmaskinvare og -programvare.
 

Var denne artikkelen nyttig?


Fortsatt på jakt etter det rette svaret?

Kontakt Oss