• PC
  • Steam

Om Disney Infinity 3.0 Edition: PC og Windows-enheter

posted on 2015/10/29

Gjør deg klar til å spille Disney Infinity 3.0 til PC og Windows-enheter! Spill som dine favorittfigurer fra Star Wars™ eller Disney Originals og opplev spennende eventyr i Play Set basert på Star Wars™ og Innsiden Ut og helt nye eventyr i Toy Box!

Twilight of the Republic image  Inside Out Thought Bubbles image  Rise Against the Empire image

Spillfunksjoner

• Utforsk tre nye Play Set – Star Wars™: Rise Against the Empire, Star Wars™: Twilight of the Republic og Innsiden Ut!
  • Spill som nye figurer fra Star Wars™ som Anakin Skywalker, Han Solo, Ahsoka Tano og mange flere!
  • Bruk din kreativitet i Toy Box og slå sammen elementer og figurer fra Star Wars™ og Disney for å lage et uendelig antall eventyr!
  • Fullfør daglige og store oppdrag for å få belønninger!

Opprinnelig lanseringsdato: 29. oktober 2015

Disney Infinity 3.0 Edition til PC/Win kan lastes ned på følgende operativsystemer:

Klikk på et operativsystem for systemkrav!

Systemkrav

Systemkrav for PC

Microsoft® Windows® 7/8/8.1/10
2.20 GHz Dual-Core CPU
4 GB RAM
Grafikkort - Nvidia GeForce 8800 GT 1GB eller Radeon HD 4650 1GB eller bedre
Med integrerte grafikkort - Intel HD Graphics 4400 med 3GB delt video-/grafikkminne
DirectX 11.0 med DirectX 10.0 funksjoner
Lyd - Helst 5.1
Oppløsning - Minimum: 1280x720 (720p med et bildeformat på 16:9), Maximum: 3840x2160 (4K med et bildeformat på 16:9)

Krav for Windows-enheter

2.20 GHz Dual-Core CPU
4 GB RAM
Grafikkort - Nvidia GeForce 8800 GT 1GB eller Radeon HD 4650 1GB eller bedre
Med integrert grafikkort - Intel HD Graphics 4400 med 3GB delt video-/grafikkminne
DirectX 11.0 med DirectX 10.0 funksjoner
Lyd - Helst 5.1
Oppløsning - Minimum: 1280x720 (720p med et bildeformat på 16:9), Maximum: 3840x2160 (4K med et bildeformat på 16:9)

Steam-systemkrav:

OS: Microsoft® Windows® 7/8/8.1/10
Prosessor: 2,20 GHz DualCore-prosessor
Minne: 2 GB RAM
Grafikk: Nvidia GeForce 8800 GT 1GB eller Radeon HD 4650 1GB eller bedre
DirectX: DirectX 11.0 med DirectX 10.0 funksjonsnivå
Lydkort: Helst 5.1

Merk: Den digitale utgaven er eksklusivt tilgjengelig for PC. Det inkluderer ikke fysiske leker eller en baseenhet og er ikke til bruk på spillkonsoller.