Disney Store Become

• iOS

Om Disney Store Become

posted on 2015/12/04

Bli med i opprøret! Mote og teknologi fra Star Wars har slått seg sammen for å skape en opplevelse fra en helt annen galakse. Bare last ned appen Disney Store Become, aktiver den, plasser telefonen din i frontlommen på din BB-8-genser og la «Star Wars»-eventyret begynne! Trykk på skjermen for å «bli til» BB-8 med bevegelsesaktiverte animasjoner, lydeffekter og mer! Fans av Star Wars i alle aldre burde laste ned appen Disney Store Become i lysets hastighet.

Finn denne høyteknologiske hettegenseren på DisneyStore.com for å få den fulle galaktiske opplevelsen. Ingen hettegenser? Ikke noe problem. Du kan fortsatt utforske appen og bli den nye droiden fra Star Wars! Kos deg på reisen.

For den beste spillopplevelsen, bruk en enhet med akselerometer og gyroskop.

Image of BB8 logos Image of BB8 in the Disney Store Become app Image of BB8 logos

Opprinnelig utgivelsesdato: Desember 7, 2015

Nåværende oppdateringsversjon: 1.0

Vil dette spillet fungere på min enhet?
Klikk på din enhets plattform for appkravene:

MERK: Det er en del av Disney Mobile Support sine forskrifter å ikke hjelpe med problemløsing for våre apper på maskinvare som har blitt modifisert eller endret (f.eks. «rooted» eller «jailbroken») fra sine OEM-spesifikasjoner eller programvare som har blitt modifisert, flashet eller tilpasset utenfor kontrollerte programvareutgivelser fra utvikleren. Selv om enkelte av våre produkter kan fungere på endret maskinvare og programvare, men på grunn av det brede spekteret med endringer som kan bli gjort og de potensielle risikoene bak slike endringer, kan vi bare gi teknisk støtte til offisielt godkjente utgaver av enhetsmaskinvare og -programvare.

Hendige lenker

• Klikk her for lenke til App Store
  • Klikk her for lenke til Google Play
  • Klikk her for lenke til Windows Phone Store
  • Klikk her for lenke til Windows Store