Dodo Pop

• Android (Amazon)
  • Android (Google Play)
  • PC
  • Windows Phone 8
  • iOS

Om Dodo Pop

posted on 2015/11/12

Fra skaperne av Where's My Water? og Frozen Free Fall kommer det neste store hjernetrimseventyret! Sprekk i vei!

SLÅ SAMMEN OG SPREKK gummiballer i et øyhoppende eventyrspill for å hjelpe dodofuglen Crash med å fly hjem! Dodofugler kan ikke fly ... inntil nå! Gummiballer regner fra himmelen og har ballet seg opp på alle kanter. Trykk på grupper med matchende farger for å mate Crash med dem. Med nok gummiballer, kan Crash blåse seg en stor nok boble til å bære ham videre til den neste øya og da også nærmere hans hjem!

Hjelp Crash på reisen hjem til Dodo Island!

Opprinnelig utgivelsesdato: Juni 24, 2015

Nåværende oppdateringsversjon: 1.6.0

Vil dette spillet fungere på min enhet?
Klikk på din enhets plattform for appkravene:

AndroidAppleWindows Phone 8Windows Phone 8
AndroidiOSWindows Phone 8Windows 8

MERK: Det er en del av Disney Mobile Support sine forskrifter å ikke hjelpe med problemløsing for våre apper på maskinvare som har blitt modifisert eller endret (f.eks. «rooted» eller «jailbroken») fra sine OEM-spesifikasjoner eller programvare som har blitt modifisert, flashet eller tilpasset utenfor kontrollerte programvareutgivelser fra utvikleren. Selv om enkelte av våre produkter kan fungere på endret maskinvare og programvare, men på grunn av det brede spekteret med endringer som kan bli gjort og de potensielle risikoene bak slike endringer, kan vi bare gi teknisk støtte til offisielt godkjente utgaver av enhetsmaskinvare og -programvare.

Spillfunskjoner

• SLÅ SAMMEN OG SPREKK bunter med fargefulle gummiballer
  • UTFORSK 40 nivåer på tropiske øyer
  • FINN gummiballer til Crash -- i kirsebær, eple og andre fruktsmaker!
  • HJELPEMIDLER som «Ta én» og «Regnbuesprut»
  • KNUS deg gjennom hinder som is, låste gummiballer og store gummiballer i 7 forskjellige spilltyper!
  • TJEN 3 stjerner på hvert nivå for å måle talentet ditt

Krav for Android-enheter
Om din Android-enhet møter disse kravene, skal du kunne spille spillet uten problemer:

• Android OS 4.0 og nyere

på toppen av siden

Krav for iOS-enheter
Om din iOS-enhet møter disse kravene, skal du kunne spille spillet uten problemer:

• iPhone 4 og nyere, iPod touch 4G og nyere, iPad 2 og nyere (inkludert iPad mini)
  • iOS 6.0 eller nyere

på toppen av siden

Krav for Windows Phone 8
Om din Windows Phone 8 møter disse kravene, skal du kunne spille spillet uten problemer:

• Windows Phone 8
  • mediaavspilling
  • datatjeneste
  • bevegelses- og retningssensor
  • HD720P (720x1280)
  • WVGA (480x800)
  • WXGA (768x1280)

på toppen av siden

Krav for Windows 8
Om din enhet med Windows 8 møter disse kravene, skal du kunne spille spillet uten problemer:

• Windows 8
  • Kompatible prosessorer: x86, x64, ARM