Frozen Free Fall

• Android (Amazon)
  • Android (Google Play)
  • Kindle Fire HD (Amazon)
  • Mac
  • PC
  • Social
  • Windows Phone 8
  • iOS

Om Frozen Free Fall

posted on 2016/01/18

Gjør deg klar for et episk puslematchingseventyr i kongeriket Arendelle, inspirert av den nyeste animasjonsfilmen til Disney, Frost! Bli med Anna, Elsa og flere av dine favorittfigurer på en reise hvor dere får skyve og matche hundrevis av frosne puslespill helt gratis!

Opprinnelig utgivelsesdato: November 21, 2013

Nåværende oppdateringsversjon: 3.4.0

Hva er nytt i denne utgaven?
Lukten av furu ligger i luften med 30 NYE høst-inspirert nivåer!

• SPILL 30 NYE NIVÅER
    Reis opp den vindfulle veien, gjennom vakre høstomgivelser i jakten på NYE utfordringer på det uendelige kartet!
  • MASSEVIS AV FURUKONGLER MED OVERRASKELSER
    Plukk furukongler i kurven din ved å bruke ferdigheter og strategi for å vinne utfordringene! Ikke la dem falle!
  • TO ÅR MED FREE FALL!
    Free Fall er nå to år! Tusen takk for at du spiller!

Vil dette spillet fungere på min enhet?
Klikk på din enhets plattform for appkravene:

AndroidAppleWindows Phone 8Windows Phone 8User-added image
AndroidiOSWindows Phone 8Windows 8Mac OS X
MERK: Det er en del av Disney Mobile Support sine forskrifter å ikke hjelpe med problemløsing for våre apper på maskinvare som har blitt modifisert eller endret (f.eks. «rooted» eller «jailbroken») fra sine OEM-spesifikasjoner eller programvare som har blitt modifisert, flashet eller tilpasset utenfor kontrollerte programvareutgivelser fra utvikleren. Selv om enkelte av våre produkter kan fungere på endret maskinvare og programvare, men på grunn av det brede spekteret med endringer som kan bli gjort og de potensielle risikoene bak slike endringer, kan vi bare gi teknisk støtte til offisielt godkjente utgaver av enhetsmaskinvare og -programvare.

Spillfunskjoner

• SPENNENDE 3-PÅ-RAD-SPILLOPPLEVELSE - Skyv vakre og fargefulle iskrystaller for å matche 3 eller flere på rad og test dine matcheegenskaper med ekstra utfordrende oppgaver!
  • LÅS OPP FIGURER MENS DU SPILLER - Start reisen som den unge Elsa og Anna, så lås opp de voksne utgavene av søstrene mens du reiser fremover. Følg historien og spill med enda flere figurer, som Olaf, Sven, Kristoff, Hans og Pabbie!
  • UNIKE HJELPEMIDLER FOR HVER FIGUR - Bruk Annas fakkel til å brenne bort en hel rad med krystaller eller Elsa frosthjelpemidler til å få alle krystaller av samme farge til å forsvinne på magisk vis! Prøv Hans' sverd til å kutte gjennom krystaller og utforsk mange andre kule hjelpemidler!

Hendige lenker

Krav for Android-enheter
Om din Android-enhet møter disse kravene, skal du kunne spille spillet uten problemer:

• Android OS 2.3.3 og nyere

på toppen av siden

Krav for iOS-enheter
Om din iOS-enhet møter disse kravene, skal du kunne spille spillet uten problemer:

• iPhone 4 og nyere, iPod touch 4G og nyere, iPad 2 og nyere (inkludert iPad mini)
  • iOS 7.0 eller nyere

på toppen av siden

Krav for Windows Phone 8
Om din Windows Phone 8 møter disse kravene, skal du kunne spille spillet uten problemer:

• Windows Phone 8
  • mediaavspilling
  • datatjeneste
  • bevegelses- og retningssensor
  • HD720P (720x1280)
  • WVGA (480x800)
  • WXGA (768x1280)

på toppen av siden

Krav for Windows 8
Om din enhet med Windows 8 møter disse kravene, skal du kunne spille spillet uten problemer:

• Windows 8
  • Kompatible prosessorer: x86, x64, ARM

på toppen av siden

Krav for Mac OS X
Om enheten din møter disse kravene, så burde du kunne spille spillet uten problemer:

• OS X 10.6.6 eller nyere