Frozen Free Fall

• Android
  • Mac
  • iOS

Om Frozen Free Fall

posted on 2017/08/25

Gjør deg klar for et episk puslematchingseventyr i kongeriket Arendelle, inspirert av den nyeste animasjonsfilmen til Disney, Frost! Bli med Anna, Elsa og flere av dine favorittfigurer på en reise hvor dere får skyve og matche hundrevis av frosne puslespill helt gratis!

Image of Frozen Free Fall main screen  Image of Frozen Free Fall gameplay screen

Opprinnelig utgivelsesdato: November 21, 2013

Vil dette spillet fungere på min enhet?
Image of Apple devices iOS 7 og nyere

iPhone 4 og nyere, iPod touch 4G og nyere, iPad 2 og nyere (& iPad mini)
Image of Android logoAndroid (OS 4.2 og nyere)

Spillfunskjoner
  • SPENNENDE 3-PÅ-RAD-SPILLOPPLEVELSE - Skyv vakre og fargefulle iskrystaller for å matche 3 eller flere på rad og test dine matcheegenskaper med ekstra utfordrende oppgaver!
  • LÅS OPP FIGURER MENS DU SPILLER - Start reisen som den unge Elsa og Anna, så lås opp de voksne utgavene av søstrene mens du reiser fremover. Følg historien og spill med enda flere figurer, som Olaf, Sven, Kristoff, Hans og Pabbie!
  • UNIKE HJELPEMIDLER FOR HVER FIGUR - Bruk Annas fakkel til å brenne bort en hel rad med krystaller eller Elsa frosthjelpemidler til å få alle krystaller av samme farge til å forsvinne på magisk vis! Prøv Hans' sverd til å kutte gjennom krystaller og utforsk mange andre kule hjelpemidler!

Hendige lenker

MERK: Det er en del av Disney Mobile Support sine forskrifter å ikke hjelpe med problemløsing for våre apper på maskinvare som har blitt modifisert eller endret (f.eks. «rooted» eller «jailbroken») fra sine OEM-spesifikasjoner eller programvare som har blitt modifisert, flashet eller tilpasset utenfor kontrollerte programvareutgivelser fra utvikleren. Selv om enkelte av våre produkter kan fungere på endret maskinvare og programvare, men på grunn av det brede spekteret med endringer som kan bli gjort og de potensielle risikoene bak slike endringer, kan vi bare gi teknisk støtte til offisielt godkjente utgaver av enhetsmaskinvare og -programvare.