Inside Out Thought Bubbles

• Android (Amazon)
  • Android (Google Play)
  • PC
  • Windows Phone 8
  • iOS

Om Inside Out Thought Bubbles

posted on 2015/12/17

Fra skaperne av Frozen Free Fall og Where's My Water?, kommer Disney Mobile Games nå med denne enestående bobleskyteren basert på den nyeste filmen fra Disney•Pixar film; Innsiden Ut!

Å vokse opp kan være vrient og Riley er intet unntak. Som alle andre, ledes Riley av sine følelser — Glede, Frykt, Sinne, Avsky og Sorg. Følelsene hennes er i hovedkvarteret, kontrollsenteret i Rileys hode, hvor de hjelper henne å ta avgjørelser i hverdagen. Bli med Rileys følelser på en reise for å matche og sortere bobleminner, når du reiser gjennom unike steder inspirert av filmen — Familieøya, Drømmeproduksjon AS, Fantasiland og mange flere. Spill dette boblespillet som endrer hjernetrimsjangeren til å ha Innsiden Ut!

Inside Out Thought Bubbles Inside Out Thought Bubbles Inside Out Thought Bubbles

Opprinnelig utgivelsesdato: Juni 18, 2015

Nåværende oppdateringsversjon: 1.8

Vil dette spillet fungere på min enhet?
Klikk på din enhets plattform for appkravene:

AndroidAppleWindows Phone 8Windows Phone 8
AndroidiOSWindows Phone 8Windows 8

MERK: Det er en del av Disney Mobile Support sine forskrifter å ikke hjelpe med problemløsing for våre apper på maskinvare som har blitt modifisert eller endret (f.eks. «rooted» eller «jailbroken») fra sine OEM-spesifikasjoner eller programvare som har blitt modifisert, flashet eller tilpasset utenfor kontrollerte programvareutgivelser fra utvikleren. Selv om enkelte av våre produkter kan fungere på endret maskinvare og programvare, men på grunn av det brede spekteret med endringer som kan bli gjort og de potensielle risikoene bak slike endringer, kan vi bare gi teknisk støtte til offisielt godkjente utgaver av enhetsmaskinvare og -programvare.

Spillfunskjoner

• SKYT OG MATCH minnebobler for hver følelse
  • LÅS OPP figurer mens du utfosker 125 nivåer, hvor hver har en ny utfordring
  • BRUK HJELPEMIDLER som er unike for hver følelse - Lag solstråler med Glede, la det regne med Sorg og lag ildkuler med Sinne!
  • GIi deg selv en UTFORDING med 4 forskjellige spillmodus
  • OVERKOM hinder som «Brain Freeze» og «JUMP AHEAD» ved å bruke økere som «Brain Storm».
  • TILKNYTT deg universet fra filmen med fantastisk 3D-animasjon og en spillopplevelse med stemmeskuespillerne fra filmen!

Hendige lenker

Krav for Android-enheter
Om din Android-enhet møter disse kravene, skal du kunne spille spillet uten problemer:

• Android OS 4.0 og nyere

på toppen av siden

Krav for iOS-enheter
Om din iOS-enhet møter disse kravene, skal du kunne spille spillet uten problemer:

• iPhone 4s og nyere, iPod touch 4G og nyere, iPad 2 og nyere (inkludert iPad mini)
  • iOS 7.0 eller nyere

på toppen av siden

Krav for Windows Phone 8
Om din Windows Phone 8 møter disse kravene, skal du kunne spille spillet uten problemer:

• Windows Phone 8
  • mediaavspilling
  • datatjeneste
  • bevegelses- og retningssensor
  • HD720P (720x1280)
  • WVGA (480x800)
  • WXGA (768x1280)

på toppen av siden

Krav for Windows 8
Om din enhet med Windows 8 møter disse kravene, skal du kunne spille spillet uten problemer:

• Windows 8
  • Kompatible prosessorer: x86, x64, ARM