• Android (Google Play)
  • iOS

Om STAR WARS™ App

posted on 2015/12/03

Denne appen basert på Star Wars er din offisielle mobile tilkobling til en galakse langt, langt borte. Med et dynamisk grensesnitt kan appen by deg på siste nytt, innholdsrike medier, sosiale oppdateringer, spesielle arrangement og interaktive funksjoner basert på Star Wars.

Opprinnelig utgivelsesdato:
July 8, 2015

Nåværende oppdateringsversjon: Version 1.6 (Android: Version 1.6.0.301)

Vil dette spillet fungere på min enhet?
Klikk på din enhets plattform for appkravene:

AndroidAppleWindows Phone 8Windows Phone 8
AndroidiOSWindows Phone 8Windows 8

Hodetelefoner er anbefalt, spesielt med Force Trainer.

MERK: Det er en del av Disney Mobile Support sine forskrifter å ikke hjelpe med problemløsing for våre apper på maskinvare som har blitt modifisert eller endret (f.eks. «rooted» eller «jailbroken») fra sine OEM-spesifikasjoner eller programvare som har blitt modifisert, flashet eller tilpasset utenfor kontrollerte programvareutgivelser fra utvikleren. Selv om enkelte av våre produkter kan fungere på endret maskinvare og programvare, men på grunn av det brede spekteret med endringer som kan bli gjort og de potensielle risikoene bak slike endringer, kan vi bare gi teknisk støtte til offisielt godkjente utgaver av enhetsmaskinvare og -programvare.

Spillfunskjoner
  • Få øyeblikkelige notifikasjoner og kunngjøringer, inkludert trailere og filmnyheter
  • Tematiser appen din med grensesnitt basert på den lyse siden, mørke siden eller droider. Hver med forskjellige design, lyder og animasjoner.
  • Lås opp 3D-modeller fra Star Wars: The Force Awakens ved hjelp av økt virkelighet via kamera.
  • Ta en «Star Wars selfie» med forskjellige kostymer og bakgrunner, inkludert jedi, prinsesse Leia (med hårsnurrer), nedfryst Han Solo og mer og del dem.
  • Få værmeldinger og langtidsvarsel basert på Star Wars, med originale bilder og parallax-effekter av planeter og steder fra universet
  • Bruk en lyssabel og test dine ferdigheter mot en treningsdroide, akkurat som i Star Wars: A New Hope
  • Del emojis og animerte .GIFs med venner og familie
  • Oppdag fakta fra produksjonen med «This Day In Star Wars History»
  • Spill klassiske lydklipp og lydeffekter fra dine favorittfigurer, -skapninger, -våpen, -kjøretøy og -scener fra Star Wars
  • Få raske oppdateringer med en nyhetsindikator
  • Tell ned til store utgivelser som Star Wars: The Force Awakens med en aktiv nedtelling
  • Registrer deg for en «Star Wars ID» og bli med i et voksende felleskap for fans av Star Wars; velg en avatar, opprett brukernavn og opprett en tilkoblet profil
  • Les offisielle nyheter om Star Wars og blogger fra StarWars.com, samt appeksklusivt innhold, inkludert siste nytt om Star Wars: The Force Awakens, intervjuer med skaperne og mer
  • Følg din lokale sosiale kanal for Star Wars ved hjelp av løpende og tilpassbare informasjonsstrømmer fra Facebook, Twitter og YouTube, samt globale strømmer fra Tumblr, Google+ og Instagram
  • Se offisielle videoer, inkludert filmtrailere, bak kullissene og mer fra Star Wars
  • Opplev det siste innen digitale apper, produkter og opplevelser basert på Star Wars via én enkelt hub

Hendige lenker

• Klikk her for lenke til App Store
  • Klikk her for lenke til Google Play

Krav for Android-enheter
Om din Android-enhet møter disse kravene, skal du kunne spille spillet uten problemer:

• Android OS 4.1 og nyere

på toppen av siden

Krav for iOS-enheter
Om din iOS-enhet møter disse kravene, skal du kunne spille spillet uten problemer:

• iPhone 5 og nyere, iPod touch 5G og nyere, iPad 3 og nyere (inkludert iPad mini)
  • iOS 7.1 eller nyere