• Console
  • Steam

Alle nettbaserte tjenester for Disney Infinity har nå gått ned.

posted on 2017/03/03

Vi takket for at dere har vært en viktig del av Disney Infinity og for det lojale og dedikerte fellesskapet.

Alt dere trenger å vite:

• Konsollutgavene av Disney Infinity vil fortsatt være tilgjengelig via nettbutikkene til Sony, Microsoft og Nintendo. Alle nettbaserte tjenester for Disney Infinity er avsluttet, men dere kan fortsatt spille konsollutgavene av Disney Infinity uten disse funksjonene.
  • Alle nettbaserte tjenester, som fellesskapsinnhold, nettbasert flerspillermodus og innlogging med Disney-konto, er nå utilgjengelig i alle utgaver av Disney Infinity.

Vi takker for deres støtte og entusiasme disse årene.