• Console
  • Steam

Problemløsing for baser

posted on 2016/03/23

Om basen din ikke svarer, prøv følgende:

1. Plasser basen på en stabil, sikker og rett overflate; sørg for at det ikke er en metalloverflate eller i nærheten av metallgjenstander.
2. Prøv å koble til basen i en annen USB-port.
3. Sørg for at basen brukes på riktig konsoll. Basen til Xbox 360 er ikke kompatibel med Xbox One og begge basene for Xbox-maskiner kan kun brukes med Xbox.
4. Prøv en fullstendig omstart om du bruker en Xbox One eller PlayStation 4.

Om du har prøvd alle disse tingene og basen fortsatt ikke virker, les artikkelen om skadde eller defekte gjenstander for å se hva annet ud kan prøve.