• Console
  • Steam

Kan jeg plassere eller fjerne Power Discs mens jeg spiller?

posted on 2016/03/15

Versus
Mens du er på arenavalgskjermen, kan du plassere opp til tre Power Discs på hvert spillerspor på basen til Disney Infinity er tilgjengelig for alle spillere under kampen. Kampen starter så fort arenaen er valgt. Som med figurene som ble valgt på forrige skjerm, vil alle Power Discs som er plassert ved starten av kampen være fastlåst.

Å legge til, flytte eller fjerne Power Discs fra basen til Disney Infinity under kampen vil ikke påvirke hva som er aktivt og spillbart.