• Console
  • Steam

Kan jeg returnere Disney Infinity 3.0 når tjenesten avsluttes?

posted on 2016/06/01

Returmulighetene dine varierer basert på ditt eksemlar av Disney Infinity 3.0,

dine figurer, Play Set og fysiske eksemplarer av spillet
Retur av Disney Infinity er underlagt vanlige forskrifter for return og reklamasjon der spillet ble kjøpt. Sjekk med dine forhandler for videre informasjon.

Digitale kopier
Kjøp av Disney Infinity gjennom PC-butikken er ikke refunderbart.
________________________________________
Vi inviterer dere til å fortsette å utforske, oppsøke eventyr og lage nye verdener.  Om det er spesifikke defektproblemer med ditt kjøp av Disney Infinity, se etter en relevant artikkel: