• Console
  • Steam

Kan jeg fortsatt spille Disney Infinity 3.0 på nett når støtten for spillet er avsluttet?

posted on 2016/06/01

For øyelikket, uavhengig av om du spiller på PC, mobil, konsoll eller Apple TV, kan du fortsette å spille Play Set og Toy Boxer på nett.

Alle de nettbaserte fellesskapsfunksjonene, inkludert flerspillermodus, vil fortsatt være tilgjengelige. Sjekk nettsiden for Disney Infinity med jevne mellomrom, hvor vi kommer til å dele nyheter og statusoppdateringer om spillets nettfunksjoner på alle plattformer.