• Console
  • Steam

Skadede eller defekte gjenstander

posted on 2016/03/23

Om du har problemer med basen, prøv først stegene for problemløsing av i artikellen for problemløsing av basen.

Om stegene for problemløsing ikke hjelper, returner basen til forhandleren for å se om de kan bytte den for deg.

Om forhandleren ikke kan hjelpe, så må du gjerne sende en e-post til kundestøtten til Disney Infinity ved å klikke på den oransje «Kontakt oss»-knappen på bunnen av siden. Prøv å inkludere så mye informasjon som mulig i e-posten så vi kan hjelpe deg med videre med å løse problemet:

• Detaljert beskrivelse av problemet
  • Navnet på gjenstanden som ikke virker
  • Konsollvariant

Disken

Om konsollen har problemer med å lese disken din, prøv først å følge stegene i artikkelen for problemløsing av disker.

Om stegene for problemløsing ikke hjelper, returner disken til forhandleren for å se om de kan bytte den for deg.

Om forhandleren ikke kan hjelpe, så må du gjerne sende en e-post til kundestøtten til Disney Infinity ved å klikke på den oransje «Kontakt oss»-knappen på bunnen av siden. Prøv å inkludere så mye informasjon som mulig i e-posten så vi kan hjelpe deg med videre med å løse problemet:

• Detaljert beskrivelse av problemet
  • Navnet på gjenstanden som ikke virker
  • Konsolltype

topp

Figur/Play Set

Om du har problemer med figuren eller et Play Set, prøv først å følge stegene for problemløsing i artikkelen for problemløsing av figurer.

Når du har avgjort hvilken figur eller Play Set det er som er skadet eller defekt, returner den til forhandleren og se om de kan bytte den for deg.

Om forhandleren ikke kan hjelpe, så må du gjerne sende en e-post til kundestøtten til Disney Infinity ved å klikke på den oransje «Kontakt oss»-knappen nedenfor. Prøv å inkludere så mye informasjon som mulig i e-posten så vi kan hjelpe deg med videre med å løse problemet:

• Detaljert beskrivelse av problemet
  • Navnet på gjenstanden som ikke virker
  • Konsollvariant