• Console
  • Steam

Problemløsing for spilldisken

posted on 2016/03/23

Om spilldisken din ikke svarer, prøv følgende:

1. Sørg for at spilldisken og konsollen matcher. For eksempel, om spilldisken din er til Xbox 360, så kan den kun brukes på Xbox 360.
2. Sørg for at konsollen din er oppdatert. Om du er koblet til Internett, vil konsollen oppdatere seg automatisk. Om ikke, søk etter oppdateringer. Se konsollens brukermanual eller brukerstøttenettside for mer informasjon. Besøk Xbox, PlayStation eller Nintendo sin kundestøtte.
3. Sjekk disken - Er den fysisk skadet? Har den noen riper eller inger på seg?
4. Får du en feilmelding? Om du gjør det; prøv å rense disken. Igjen, se konsollens brukermanual eller kundestøttesidene nevnt ovenfor for mer informasjon.
5. Prøv å tømme hurtigminnet til konsollen din. Se Xbox 360 – Tømme hurtigminne, Xbox One – Fullstendig omstart, PlayStation 3 – Tømme hurtigminne, PlayStation 4 – Fullstendig omstart og Wii U – Tømming av hurtigminnet

Om du har prøvd alle disse tingene og spilldisken fortsatt ikke virker, les artikkelen om skadde eller defekte gjenstander for å se hva annet ud kan prøve.