• Console
  • Steam

Hvordan tilknytter jeg min konsoll til min Disney-konto?

posted on 2016/03/23

Når du starter konsollspillet ditt, vil du bli bedt om å opprette en Disney-konto. Når du fyller ut den nødvendige informasjonen, klikk på «Opprett konto» og din nettverks-ID og Disney-konto vil bli sammenkoblet. Om du trenger en foresattes godkjennelse, må din foresatte klikke på godkjenningsknappen i e-posten som ble sendt til den e-postadressen du har oppgitt til oss.

For å tilknytte deg på nett eller bekrefte at kontoen din har blitt tilknyttet:

1. Gå til Disney.com/infinity og klikk på "Logg inn"-knappen
2. På innloggingssiden for Disney-kontoen, oppgi brukernavnet eller e-posteadressen din og passordet ditt og klikk på "Logg inn".
3. Klikk på boksen med brukernavnet ditt i hjørnet øverst til høyre i vinduet og velg Min konto fra menyen.
4. I vinduet for Min konto, klikk på Mine tilknyttede konsoller.
5. Vinduet for administrering av kontotilknytning vil vise deg en liste over tilknyttede konsoller.
6. Du kan også tilknytte din konto til konsollen din her: disney.com/infinity/link

MERK: For Wii U, må du koble til via "Wii U"-konsollen.

Min profile/statistikk.
Når du har tilknyttet din konsoll til din Disney-konto, kan du sjekke ut all statistikk og figurene du har samlet. Sørg for at du besøker nettsiden til Disney Infinity og sjekke "Disney Infinity"-profilen din:

1. Gå til Disney.com/infinity og klikk på "Logg inn"-knappen
2. På innloggingssiden for Disney-kontoen, oppgi brukernavnet eller e-posteadressen din og passordet ditt og klikk på "Logg inn".
3. Klikk på boksen med brukernavnet ditt i hjørnet øverst til høyre i vinduet og velg Min profil fra menyen.
4. I "Min profil"-vinduet kan du se følgende:
  • Antall stjerner samlet
  • Utfordringer som du har fullført
  • Fiender bekjempet
  • Statistikk; inkludert utfordringer, bygging og kjøring
MERK: Du må gå opp i nivå til Nivå 1 med minst én av dine "Disney Infinity"-figurer for at statistikken skal dukke opp.