Disney Infinity: Action!

• Android (Google Play)
  • PC
  • iOS

Disney Infinity: Action! - App Profil - Android

posted on 2014/09/04

Disney Infinity: Action!
Android
Lanseringsdato: 21. november 2013

App-beskrivelse
Bruk fantasiens kraft til å få liv i Disney Infinity-figurene med Disney Infinity: Action for android! Lag dine egne filmer med Jack Skellington, Herr Utrolig, Sulley, Captain Jack Sparrow og deg! Del filmene du lager! Lagre på en lagringsenhet, sett det som innlegg på Facebook eller YouTube, eller send med e-post. Får å få muligheten til å vise frem din film på Disney Infinitys Facebook-side, sender du filmen og en kommentar til actionapp@disneyinfinity.com.

Figurer som følger med:

• Herr Utrolig, Sulley, Captain Jack Sparrow, Jack Skellington

App-systemkrav:
  • Android OS 3.1 eller nyere

App-beskrivelse:
  • Lag filmer med Herr Utrolig, Sulley, Jack Sparrow og nå også Jack Skellington!
  • Oppdag unike animasjoner og bruk dem i Movie Maker til å lage dine egne filmer!
  • Over 30 animasjoner som kan brukes i filmer - Herr Utrolig som viser frem musklene sine, Jack Sparrow i en sverdkamp eller skrem vettet av en venn med Sulley!
  • Bruk gjenstander i filmene dine, som Tron-disken eller Buzz Lightyears jetpack.
  • Del filmene du lager! Lagre på en lagringsenhet, sett det som innlegg på Facebook eller YouTube, eller send med e-post.