Disney Infinity: Toy Box Challenge

• Console

Disney Infinity: Toy Box-utfordring - Spillerprofil

posted on 2014/09/04

Disney Infinity
TOY BOX-UTFORDRING
3DS™
Lanseringsdato: 18. august, 2013

Bli med i Disney Infinity: Toy Box-utfordring for 3DS™, hvor du kan konkurrere med ditt eget Toy Box-spillbrett! Kjør om kapp, hopp, klatre eller skyt - test ditt talent i over 50 småspill!
  • Sett sammen et lag og ta utfordringen i 15 Toy Box-spillbrett
  • Gå opp i nivå med dine figurer og tjen mynter som gir deg flere tilpasningsdeler
  • Tilpass spillbrettet ditt - velg dine lekebygninger, eventyr og dekorasjoner
  • Utvid din spillbrettopplevelse og bland figurer og verdener
  • Samarbeidsspill med opp til 2 spillere
  • ESRB aldersgrense - ESRB setter aldersgrensen til "E10+", for alle fra 10 år og oppover (tegnefilm-vold).

Disney Infinity-base, modellnummer

OBS: Modellnummeret som står oppført i spillmanualen er ikke riktig.

Nintendo 3DS-base
   Modellnummer: INF-8032383
   FCC ID: QOF-8032383
   IC: 10749A-8032383