• Console
  • Steam

Må jeg utføre en spilloppdatering for å spille Marvel Battlegrounds?

posted on 2016/04/06

Du må utføre den nye spilloppdateringen i Disney Infinity 3.0 før du kan spille Marvel Battlegrounds sitt Play Set. Om konsollen er koblet til Internett, vil den automatisk be deg om å laste ned oppdateringen.

En tilkobling til Internett er påkrevd for å utføre spilloppdateringen. For instruksjoner om hvordan du kobler konsollen til Internett, se brukermanualen for konsollen din eller klikk på følgende lenker:

Når konsollen er skrudd på og tilkoblet Internett, sett inn spilldisken til Disney Infinity 3.0. Når spillet laster inn, vil du bli bedt om å laste ned oppdateringen. Følg instruksene på skjermen for å starte oppdateringen. Når oppdateringen er ferdig, vil spillet begynne og du kan spille Marvel Battlegrounds sitt Play Set!