• Console
  • Steam

Må jeg utføre en spilloppdatering for å spille Oppdrag Dory sitt Play Set?

posted on 2016/06/16

Du må utføre den nye spilloppdateringen i Disney Infinity 3.0 før du kan spille Oppdrag Dory sitt Play Set. Om konsollen er koblet til Internett, vil den automatisk be deg om å laste ned oppdateringen.

En tilkobling til Internett er påkrevd for å utføre spilloppdateringen. For instruksjoner om hvordan du kobler konsollen til Internett, se brukermanualen for konsollen din eller klikk på følgende lenker:

PlayStation 3: http://manuals.playstation.net/document/no/ps3/current/settings/connectwireless.html
PlayStation 4: http://manuals.playstation.net/document/no/ps4/settings/nw_settings.html
Nintendo Wii U: http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/1126/p/431/c/787
Xbox 360: http://support.xbox.com/nb-NO/xbox-360/networking/first-time-connection-solution
Xbox One: http://support.xbox.com/nb-NO/xbox-one/networking/first-time-connection-solution

Når konsollen er skrudd på og tilkoblet Internett, sett inn spilldisken til Disney Infinity 3.0. Når spillet laster inn, vil du bli bedt om å laste ned oppdateringen. Følg instruksene på skjermen for å starte oppdateringen. Når oppdateringen er ferdig, vil spillet begynne og du kan spille Oppdrag Dory sitt Play Set!

Har du problemer med å bruke nytt innhold? Sjekk ut kompatibilitetssiden for Oppdrag Dory sitt Play Set på den offisielle nettsiden til Disney Infinity.