• Console
  • Steam

Feilmeldinger på Wii U: «Unable to read the disc»

posted on 2015/08/18

Du kan bruke spilldisken til Disney Infinity 2.0 for Wii på din Wii U, men du vil motta en «Unable to read the disc»-feilmelding om du er i feil modus når du setter inn disken.

For å løse dette problemet og gå tilbake til moduset for Wii U ved å bruke følgende steg:

1. Velg menyikonet for Wii U - Dette vil ta deg tilbake til det vanlige brukergrensesnittet for Wii U.
2. Start Disney Infinity 2.0 - Du skal nå kunne spille som vanlig etter å ha byttet modus.

For åb ytte tilbake til vanlig Wii-modus, gjør følgende:
1. Klikk på Wii U-menyikonet på din Game Pad
2. Du vil nå bli bedt om å synkronisere en Wii-fjernkontroll
3. Følg instruksene på skjermen.

Om du mottar noen andre feilmeldinger, prøve å «slette hurtigminnet» på Wii U-konsollen din. Vi anbefaler også å sørge for at disken er fri for smuss, riper og andre substanser.