• Console
  • Steam

Problemløsing for figurer

posted on 2016/03/23

Om figuren ikke virker eller dukker opp i spillet, prøv følgende:

1. Prøv en annen figur på samme spor på basen.
2. Følg tipsene for problemløsing av basen.
3. Sørg for at figuren er kompatibel med den utgaven av Disney Infinity som du spiller. Husk også på at ikke alle figurer virker i alle Play set, men alle kompatible figurer skal kunne brukes i Toy Box.
4. Bruker du tre eller flere Power Discs? Om du gjør det, fjern en og prøv igjen.

Om du har prøvd alle disse tingene og figuren fortsatt ikke virker, les artikkelen om skadde eller defekte gjenstander for å se hva annet ud kan prøve.