• Console
  • Steam

Hvordan lagrer jeg, laster opp og sender inn min ToyBox?

posted on 2015/04/01

Først lagrer du din ToyBox

Når du har laget din ToyBox i Disney Infinity 2.0, kan du lagre og laste den opp så du får tilgang på den på andre enheter:
  1. Sett spillet i pause og velg Lagre.
  2. Velg Nytt lagret spill og gi navn, beskrivel og lagringsvalg for din ToyBox. MERK: Å Lagre på din Disney-nettsky lar deg laste ned din ToyBox på andre enheter. Deling med venner lar dine nettverksvenner få tilgang på din ToyBox.
  3. Velg Lagre for å bekrefte.
Så laster du opp og sender inn din ToyBox til Disney

Vis det du har laget i ToyBox! Følg disse stegene for å sende inn din ToyBox til Disney for å være med i trekningen:

Du kan enten sende inn din ToyBox til Disney fra hovedmenyen eller fra din ToyBox.
Fra hovedmenyen velger du nettsamfunnsinnhold.

I ToyBox åpner du pausemenyen, velger Internett/Flerspillermodus og så nettsamfunnsinnhold.

1. Velg send til Disney
  2. Velg fra dine lagrede ToyBoxer eller ToyBox-spill
  3. Legg til filter som du ønsker at skal gjøre det lettere å finne din ToyBox for andre
  4. Last opp din ToyBox via send til Disney

Vi kan ikke garantere at din ToyBox vil bli utvalgt, men vi gleder oss til å se hva du har laget!