• Console
  • Steam

Hvordan legger jeg til en ekstra spiller på Xbox One?

posted on 2016/01/22

Du kan legge til en ekstra spiller i Disney Infinity 3.0 på Xbox One ved å velge en ekstra brukerprofil på konsollen med den andre håndkontrollen. Å legge til en ekstra spiller når dere bare bruker én brukerprofil går ikke.

Følg instruksene nedenfor for å opprette en ekstra brukerprofil på Xbox One:

1. Trykk på knappen øverst til venstre på hjemskjermen. Om noen allere er logget inn, vil deres brukerprofilbilde vises her.
2. Velg Legg til ny.
3. Logg inn med din Microsoft-konto.
4. Følg instruksene for å fullføre konfigureringen av kontoen.

Les «Hvordan legger jeg til en ekstra spiller?» for mer informasjon om spilling med delt skjerm.

Om du fortsatt opplever problemer med den andre spilleren, prøv å utføre en tvungen avslutning av spillet og start det på nytt:

1. Trykk på Xbox-knappen mens du er i Disney Infinity 3.0.
2. Sørg for at ruten for spillet er markert og trykk på Menu-knappen.
3. Velg Avslutt.