• Android (Google Play)
  • iOS

Hvordan kan jeg endre sted så været er riktig?

posted on 2015/07/14

Om du ikke har gitt «STAR WARS™»-appen tillatelse til å se din posisjonsdata, vil været bli satt til San Francisco, hvor Lucasfilm befinner seg. Du kan endre dette ved å følge instruksene nedenfor.

1. Først, sørg for at du har en aktiv oppkobling til Internett. Trykk på værikonet øverst til venstre på skjermen:

Tap Weather Icon

2. Velg søkeknappen:

Tap Search Icon

3. Søk etter der du er. Når det er gjort, trykk på der du er:

Tap Current Location

4. Appen vil be om tillatelse til å få tilgang på din plassering. Trykk på tillat:

Tap Allow

Om du ikke tillot bruk av posisjonsdata, kan du endre dette via innstillingsmenyen.

1. Under Innstillinger, velg Personvern og så Posisjonstjenster:

Tap Location Services

2. Dra bryteren for å tillate Posisjonstjenester, så trykker du på «STAR WARS™»-appen. Velg mens du bruker appen.

Move the slider to ON