• Console
  • Steam

Hvordan tømmer jeg mellomminnet på min konsoll?

posted on 2015/04/14

Om du opplever problemer med å spille Disney Infinity 2.0 eller andre spill på din konsoll, prøv å tømme mellomminnett. Dette kan ofte hjelpe med å få spill til å kjøre raskere og bedre.

Besøk sidene nedenfor for instruksjoner som leder deg gjennom hvordan du tømmer mellomminnett på hver konsoll:

PlayStation 3

1. Gå til spillseksjonen på menylinjen
2. Bla til mappen for spilldata-håndtering
3. Finn Disney Infinity og trykk på trekant-knappen.
4. Velg Slett fra valgmenyen på høyre side.

Vær obs på at du må installere all manglende data på nytt neste gang du skal spille Disney Infinity.

PlayStation 4

1. Hold inne PlayStation-knappen på håndkontrollen i 3-5 sekunder for å bringe opp valgmenyen for strøm.
2. Bla nedover og velg at du vil skru av konsollen.
3. Skru konsollen på igjen ved å trykke på PlayStation-knappen igjen.
4. Du vil nå se startskjermen for PlayStation når konsollen starter på nytt.