• PC
  • Steam

Hvordan sletter jeg lagrede filer fra et spill på Steam?

posted on 2016/01/12

Følg instruksene nedenfor for hvordan du sletter lagrede filer for Disney Infinity 3.0 på Steam:

1. Logg ut fra din Disney-konto. Gå til hovedmenyen, innstillinger > nettinnstillinger > Logg ut.
2. Avslutt spillet.
3. Høyre-klikk på spillet i steam-biblioteket ditt.
4. Velg slett lokalt innhold, for så slett for å bekrefte.
5. Avslutt Steam. Gå til Steam > Avslutt Steam.
6. Slett mappen Disney Interactive i mappen App Data (instruksjer her)
7. Logg inn på Steam igjen.
8. Installer spillet på nytt og start det igjen.

Dette vil slette alt bortsett fra nedlastbart innhold og Steam-prestasjoner; disse er knyttet til Steam-kontoen din.