• Console
  • Steam

Hvordan sammenkobler man Toy Boxer?

posted on 2015/10/13

Med kreativileken Toy Box-dør kan du koble sammen og lage en hel verden av Toy Boxer!

1. Fra innsiden av en Toy Box må du åpne Toy Box-editoren og gå til kategorien for kreativileker. Bla gjennom, finn og plasser Toy Box-døren.

Disney Infinity 3.0 Edition - Toy Box Editor

2. Bruk tryllestaven og pek på Toy Box-døren for å redigere den. Mens du redigerer, velg tilkoblinger (Tannhjul-ikon på venstre side av listen)

Disney Infinity 3.0 Edition - Equip the Magic Wand

3. Velg Egenskaper > Destinasjon > Importer en Toy Box

Disney Infinity 3.0 Edition - Import Toy Box

4. Velg en Toy Box fra listen din som du vil koble den til og bekreft valget.

Disney Infinity 3.0 Edition - Select Toy Box to link

5. Destinasjonen til døren skal peke mot den valgte Toy Boxen. Gå opp til den og velg fortsett.

Disney Infinity 3.0 Edition - PS3 Game Box

6. Du vil nå komme til den valgte Toy Boxen! Prøv å plassere enny Toy Box-dør og koble til enda flere Toy Boxer!

Disney Infinity 3.0 Edition - Destination: Linked Toy Box