• Console
  • PC

Hvordan tilknytter jeg min Wii U til min Disney-konto?

posted on 2015/02/02

Følg stegene under for å tilknytte din Disney-konto til din «Wii U»-konsoll:

1. Når du starter å spille Disney Infinity på Wii U, vil du bli bedt om å tilknytte din eksisterende Disney-konto til spillet eller opprette en ny Disney-konto.

Link Wii U

2. Oppgi ditt eksisterende kontonavn eller opprett en ny konto. Om du oppgir en eksisterende konto, vil den øyeblikkelig bli tilknyttet til konsollen din!

Enter account

3. Om du velger å opprette en ny konto, må du fylle ut informasjonen som det blir bedt om.

Child account

4. Om kontoen har fødselsdatoen til et barn, må en foresatt aktivere kontoen via e-post.

Child account registration

5. Du har nå tilknyttet din Disney-konto til din Wii U!

Success

Følg instruksene nedenfor for å fjerne tilknytningen mellom din Wii U (eller adnre konsoller) fra din Disney-konto:

1. Gå til infinity.disney.com og logg inn med din Disney-konto.

User-added image

2. Velg Min konto på menyen.

User-added image

3. Klikk på Mine tilknyttede konsoller for å kunne velge hvilke konsoller som er tilknyttet din Disney-konto.

User-added image