• Console
  • Steam

Hvordan u sletter eller redigerer rom du har plassert i «Mitt INteriør»?

posted on 2015/03/24

Velg en konsoll for å se instrukser for hvordan du sletter eller redigerer rom du har plassert i «Mitt INteriør» i Disney Infinity (2.0 Edition):

1. Fra startmenyen, velg ToyBox og så Mitt Interiør
2. Trykk på minusknappen på din GamePad
3. Her kan du plassere forskjellige rom, dekorasjoner og kreativileker i din ToyBox, men du kan ikke fjerne rom
4. Trykk på R-knappen på din GamePad for å gå inn i gnistmodus
5. Bruk A-knappen til å fjerne rom og trykk så på B-knappen for å flytte rommene
6. Trykk på R-knappen for å gå ut av gnistmodus

PlayStation LogoPlayStation 3/PlayStation 4

1. Fra startmenyen, velg ToyBox og så Mitt Interiør
2. Trykk på SELECT-knappen (PlayStation 3) eller på styreplaten (PlayStation 4)
3. Her kan du plassere forskjellige rom, dekorasjoner og kreativileker i din ToyBox, men du kan ikke fjerne rom
4. Trykk på R1-knappen på håndkontrollen for å gå inn i gnistmodus
5. Bruk sirkelknappen til å fjerne rom og trykk så på X-knappen for å flytte rommene
6. Trykk på R1-knappen for å gå ut av gnistmodus

1. Fra startmenyen, velg ToyBox og så Mitt Interiør
2. Trykk på Back-knappen på håndkontrollen
3. Her kan du plassere forskjellige rom, dekorasjoner og kreativileker i din ToyBox, men du kan ikke fjerne rom
4. Trykk på RB-knappen på håndkontrollen for å gå inn i gnistmodus
5. Bruk B-knappen til å fjerne rom og trykk så på A-knappen for å flytte rommene
6. Trykk på RB-knappen for å gå ut av gnistmodus

1. Fra startmenyen, velg ToyBox og så Mitt Interiør
2. Trykk på Menu-knappen på håndkontrollen (den som ser ut som to rektangler som ligger over hverandre) Her kan du plassere forskjellige rom, dekorasjoner og kreativileker i din ToyBox, men du kan ikke fjerne rom
4. Trykk på RB-knappen på håndkontrollen for å gå inn i gnistmodus
5. Bruk B-knappen til å fjerne rom og trykk så på A-knappen for å flytte rommene
6. Trykk på menyknappen for å gå ut av gnistmodus