• Android (Google Play)
  • iOS

Hvordan løser jeg nedlastingsfeil når jeg starter «STAR WARS™»-appen?

posted on 2015/07/09

Når du prøver å starte «Star Wars™»-appen på din Android-enhet, dukker det opp en feilmelding som sier at appen ikke er ferdignedlastet og at du må trykke på OK for å fortsette. Å trykke på OK bare oppdaterer vinduet.

Dette problemet kan løses ved å tvangsavslutte appen og starte enheten på nytt. Etter omstarten, skal du kunne starte appen på enheten din.

Om du fortsatt opplever oppstartsproblemer med appen etter disse stegene, prøv å avinnstallere appen, start enheten på nytt og så reinnstaller appen via Google Play Store.

1. Tvagsavslutt appen og andre apper som kjører i bakgrunnen:

1. Trykk på knappen for Nylige apper (ser ut som to firkanter oppå hverander) på enheten din for å bringe opp alle apper som for øyeblikket kjører.
2. Dra til venstre for å lukke dem.
3. For å tvangsavslutte en app, trykk og hold inne og velg App-informasjon.
4. Trykk på tvungen avslutning.

Du kan også:

1. Hold inne Home-skjerm-knappen helt til alle appene dukker opp.
2. Dra til venstre eller høyre for å avslutte den åpne appen.

Merk: Om du har en eldre enhet, så er disse stegene litt annerledes. Prøv å trykke på Innstillinger etterfulgt av Applikasjoner for å se hvilke apper som kjører.

2. Start enheten din på nytt:

1. Hold inne power-knappen (vanligvis på høyre side av enheten).
2. Velg Skru av og bekreft valget.
3. Vent 30-45 sekunder, så holder du inne Power-knappen helt til enhetens logo dukker opp.

3. Starte «Star Wars»-appen på nytt