Disney Infinity (2.0 Edition): PS Vita

• Console

Hvordan konfigurer jeg mine basen til Disney Infinity på PS Vita.

posted on 2015/05/08

Etter å ha fjernet den fra pakken, må Disney Infinity-basen plasseres på en stabil, sikker og jevn flate i nærheten av PlayStation®Vita-systemet. Ikke plasser den på en metalloverflate eller oppbevar metallobjekter i nærheten av den.

Disney Infinity 2.0 Edition Base for PS Vita

A. Plass for Disney Infinity-figur og/eller Power Disc
B. Plass for Disney Infinity Play Set-del og/eller Power Disc og/eller Toy Box-spilldisk

Slik setter du opp Disney Infinity-basen for PS Vita:

• Disney Infinity-basen må kobles til "PS Vita"-systemet via trådløs Bluetooth®-teknologi. Påse at "PS Vita"-systemet er slått PÅ og at avmerkingsboksen for Bluetooth®-funksjonen er valgt i "PS Vita"-systemets innstillingsmeny for Bluetooth®.
  • Trykk og hold inne strømknappen på Disney Infinity-basen i 3–4 sekunder. LED-lyset på "PS Vita"-systemet blinker blått fire ganger.
  • Disney Infinity-basen går inn i paremodus. LED-lyset på "PS Vita"-systemet veksler mellom rødt og blått.
  • Hvis Disney Infinity-basen ikke går inn i paremodus, trykker og holder du inne strømknappen på Disney Infinity-basen i 12–15 sekunder til LED-lampen begynner å blinke vekselvis rødt og blått.
  • Når tilkoblingen er fullført, vil LED-lyset blinke blått hvert femte sekund.