• Console
  • Steam

Hvordan deler jeg eierskap for en figur i Disney Infinity 2.0?

posted on 2016/03/23

Første gangen du bruker en figur med en brukerprofil i Disney Infinity 2.0 vil du bli spurt om du vil dele eierskap eller spille som en gjest. Når du spiller som gjest, vil figuren være på det nivået den har nådd med brukerprofilen som sist brukte den. Alle erfaringspoeng som du får mens du spiller som gjest vil bli lagret på figuren og kan bli plusset på erfaringspoengene til den andre brukerprofil som brukes med figuren.

Når deling av eierskap velges mens du spiller på nye profiler, vil de profilene fortsatt fortsette på deres egne personlige lagringsfiler, men, det forrige oppnådde nivået til figuren vil automatisk bli importert til den nye profilen og det vil være det nye nivået til den nye fremgangslagringsfilen.